Zwaargewond meisje in berm gevonden, politie zoekt getuigen

Zwaargewond meisje in berm gevonden, politie zoekt getuigen

6 juni 2017 Uit Door admin

Arnhem – Op woensdagmorgen 31 mei rond 11.40 uur werd een 17-jarig meisje door een voorbijganger gevonden in de berm van de Westervoortsedijk hoek Zevenaarseweg. 

Het meisje was niet bij bewustzijn en had een hoofdwond. Vermoedelijk is het meisje door een onbekende scooterrijder aangereden toen zijn over de Westervoortsedijk fietste. In de uitzending van bureau GLD wordt aandacht besteed aan dit ongeval. Hierbij wordt opgeroepen of er getuigen zijn die op die bewuste morgen iets gezien hebben van dit ongeval. Het meisje zei dat het om een zwarte, glimmende scooter ging.

De politie is daarom op zoek naar getuigen of de bestuurder van de scooter. Mogelijk heeft de bestuurder niets heeft gemerkt van de aanrijding of van de val van de jongedame, Getuigen of de bestuurder kunnen zich melden op 0800-6070 of anoniem via M. op 0800-7000.

Het meisje dat aangereden is heeft een week in het ziekenhuis gelegen en is thuis aan het revalideren, ze schreef het volgende op haar Facebook pagina:

“Verslagen en alleen lag ik daar op straat, niemand die hielp en jij bent doorgereden, ik belande in het ziekenhuis met heel veel slangetjes in mijn lichaam. Je hebt niet alleen mij maar ook mijn familie pijn gedaan, die zagen me daar liggen. Ik kan niet zelfstandig lopen en ik kan voorlopig niet sporten, ik kan nergens meer naartoe, Ik kan niet eens 20 minuten op de bank liggen, het is hard om zo te leven, maar jij hebt me dat gegeven omdat je te laf was om politie te bellen, iemand anders heeft dit moeten doen! als ik weet wie dat geweest is zou ik dat graag willen weten en kan ik diegene bedanken, dankzij deze persoon ben ik er nog!! Blauwe plekken zijn niet zo erg maar van binnen is mijn hart gebroken omdat iemand een ander zoveel pijn heeft kunnen doen”