Zomerfeest ‘s Koonings Jaght met het thema Sprookjes

Arnhem – Twee dagen lang is er weer een geweldig feest bij ‘s Koonings Jaght. Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei is er een echte kermis en zijn er optredens van live artiesten. Er is een kinderplein met gratis spellen, schminken, of een ontmoeting met alle sprookjes prinsessen en prinsen, Of zoek mee in de schatkaarttocht op zoek naar de sprookjes.

Tevens is er een zomermarkt met een grote loterij, kun je samen een hapje eten en drinken op het muziekplein or een rondje rijden over het park in de Elkie (het treintje van ‘s Koonings Jaght).

De artiesten die belangeloos meewerken aan dit feest zijn: William Bonne, Roy Wilting, Roberto van Baal, Arjan Koenen, Tonny Magendans, Lars Wigman, Oury Shem-Tov en vele anderen

Dit is voor de cliënten maar zeker ook voor kinderen een super leuke dag. En de entree is gratis ! De tijden zijn zaterdag 18 mei en zondag 19 mei van 11.30 uur tot 16.30 uur.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top