Zomerfeest bij ‘s Koonings Jaght

Zomerfeest bij ‘s Koonings Jaght

1 juni 2016 Uit Door admin

Arnhem – In 2016 heeft het zomerfeest van ‘s Koonings Jaght het thema reizen met de tijdmachine. Het word op 4 & 5 juni weer een groot en gezellig feest voorĀ de cliĆ«nten, familie en bezoekers.

13342131_1031538773606309_1699148410_nIedereen is van harte welkom, vooral voor kinderen is het een groot avontuur met een schatkaart speurtocht die ze via diverse activiteiten leidt langs allerlei verschillende figuren en locaties uit verschillende tijdperken tot uiteindelijk uit te komen bij de schatkist van de piraten op het kinderplein.

Het zomerfeest word door Stal Mansour geopend met 2 herauten te paard gevold door een optocht met verschillende figuranten uit de tijdmachine. Op het park vind u onder andere een kermis, (live) muziek, thema tenten (holbewoners en Frozen), schminken, spelletjes, een springkussen, show van de Minions en een zomermarkt.

Op het muziekplein treden er verschillende Nederlandstalige zangers op (zie poster zomerfeest 2016) en ook DJ dr. Beat en DJ Hent draaien een plaatje. Op AC de Boerderij is er ook van alles te doen, er worden plantjes verkocht er is een loterij en een rommelkraam en de schapen worden weer geschoren door de schaapscheerder (zondag).

Onderweg van activiteit naar activiteit is er van alles te zien, te proeven, doen of te beleven Wij zien u graag op het zomerfeest van s’ Koonings Jaght 4 & 5 juni van 11.30-16.30 uur. Verkleed komen mag uiteraard.