Woning aan de Groningensingel gesloten i.v.m. drugsvondst

Woning aan de Groningensingel gesloten i.v.m. drugsvondst

24 november 2022 Uit Door admin

Op last van burgemeester Marcouch is donderdagmiddag een pand gesloten aan de Groningensingel. De woning werd gebruikt als opslagplaats voor een grote hoeveelheid drugs. Er werd eerder door de politie 24 kilo henneptoppen en een doorgeladen vuurwapen aangetroffen.

 Gevaarlijke situatie
De politie vond de drugs verpakt in tientallen plastic zakken na een melding van Meld Misdaad Anoniem. Er werd daarnaast ook een vuurwapen aangetroffen. In combinatie met een hoeveelheid drugs van deze omvang zorgt dat voor een zeer gevaarlijke situatie.

Burgemeester Ahmed Marcouch: “Deze woning sluiten betekent dat wij een belangrijke schakel uit het illegale drugscircuit halen en de woning teruggeven voor de woningzoekers. Daar zijn woningen voor bedoeld, om te wonen; niet om de onderwereld onze wijken in te rommelen en onze kinderen in gevaar te brengen.”

Meld Misdaad Anoniem
Er wordt steeds vaker een melding gedaan bij Meld Misdaad Anoniem. Burgemeester Ahmed Marcouch: “Steeds vaker leiden deze meldingen ook tot de verwijdering van criminele praktijken als drugshandel, hennepkwekerijen en illegale prostitutie uit onze woonbuurten. Blijf melden! Zo maken we samen de stad veiliger.” Melden kan door contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of op www.meldmisdaadanoniem.nl.