“Wist Je Dat Arnhem” kaartspel wint Business4You-markt van de HAN

“Wist Je Dat Arnhem” kaartspel wint Business4You-markt van de HAN

25 maart 2018 Uit Door admin

Arnhem – Onderdeel van de minor Ondernemen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is de Business4You-markt. De studenten van de HAN hebben de opdracht gekregen om in zes weken een business op te zetten en zoveel mogelijk winst te maken. Dat heeft de studenten ontzettend gemotiveerd en op donderdag 22 maart presenteerden de studenten hun business in de hal van de Ruitenberglaan 26.

Studenten van de minor Ondernemen verkochten onder meer zelf ontworpen lampen, tuinhandschoenen, wijnhouders en fruitschalen gemaakt van oude platen. Maar ook de innerlijke mens kwam aan zijn trekken, doordat er cupcakes en fruitpakketten werden aangeboden. Dit alles was het resultaat van een opdracht in de minor Ondernemen, ‘verdien zoveel mogelijk geld in zes weken met je eigen business’. En geld is er verdiend, in totaal wisten de studenten € 6.500,- winst te genereren! Veel van de studenten riepen dan ook: “We gaan hiermee door!”. Het ondernemerschap is aangewakkerd. En dat is natuurlijk het doel dat we willen bereiken.

Tijdens de markt liep een deskundige jury rond, die twee prijswinnaars selecteerde. Ook de studenten zelf waren jury en selecteerden de publiekswinnaar. Patrick Vulic behaalde de meeste winst, met zijn bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, logo’s en CV’s. De publiekswinnaar was Linette Klein Gunnewiek, met haar verrukkelijke cupcakes, die gretig aftrek vonden. De overall winnaars waren Lennard de Vries en Tim Aaldering. Zij hebben in zes weken een supergaaf kaartspel over Arnhem ontworpen en in de markt gezet. Tijdens de markt stroomden de bestellingen binnen!

Lennard en Tim hebben het kaartspel “Wist je dat Arnhem” ontworpen uit liefde voor de stad Arnhem, het kaartspel is te bestellen via deze link