Winkelcentrum Schuytgraaf feestelijk geopend

Winkelcentrum Schuytgraaf feestelijk geopend

10 mei 2017 Uit Door admin

Arnhem – Op Woensdag 10 mei is het gloednieuwe winkelcentrum Schuytgraaf in de gelijknamige woonwijk in Arnhem Zuid op een feestelijke wijze geopend.

Dit gebeurde met een dag vol feestelijke activiteiten. De bezoekers mochten kennis maken met alle nieuwe winkels. Ook was een Surprise Shopper, die ,als ze geluk hadden, hun aankoop betaalde. Vito, de mascotte van Vitesse, was ook aanwezig.

Om 16.00 uur was de officiële opening door wethouder Elfrink, er was Live-muziek en er waren hapjes en drankjes op het plein.

Deze hele maand is het nog feest in winkelcentrum Schuytgraaf. Op vrijdag 12 mei brengt het Duo Snor live muziek ten gehore tijdens het winkelen. Je kunt ze beluisteren tussen 18.00 uur en 21.00 uur.

Zaterdag 13 mei staat geheel in het teken van Moederdag, op deze dag is er tussen 12.00 en 16.00 uur van alles te doen zoals een workshop “Moederdag” en staat er een videozuil waar kinderen een berichtje in kunnen spreken speciaal voor mama. Er is zelfs een “Beauty treatment” speciaal voor de mama’s.

Op zaterdag 20 mei is er voor de kinderen een Meet & Greet met de Minions. Ga met ze op de foto tussen 13.00 en 15.00 uur. Na 15.00 uur treden er verschillende artiesten op in het winkelcentrum met als hoogtepunt een optreden van Vinchenzo (van The Voice of Holland)

Op de laatste zaterdag van deze maand, op 27 mei, komen Olaf en Elsa uit de film Frozen een bezoek brengen. Alle kindjes kunnen hen ontmoeten tussen 13.00 en 15.00 uur. De hele middag is er live muziek, gespeeld door “Roept u maar” zodat je tijdens het winkelen een dansje kunt doen. Tenslotte vindt om 18.00 uur de prijsuitreiking plaats van de kassabonnenactie.

Bekijk hier de foto’s gemaakt door Chiel Eyt