Werkzaamheden Zevenaarseweg/Oude Zevenaarseweg en Westervoortsedijk

Werkzaamheden Zevenaarseweg/Oude Zevenaarseweg en Westervoortsedijk

7 maart 2022 Uit Door admin

Er staan veel werkzaamheden voor de Zevenaarseweg/Oude Zevenaarseweg en de Westervoortsedijk in de planning tot 15 juli, dan moeten de werkzaamheden afgerond zijn, een overzicht van al deze werkzaamheden en de data daarvan vind je hier.

t/m 3 april is het niet mogelijk om vanaf de Westervoortsedijk in Arnhem de Zevenaarseweg/Brugweg richting Westervoort in te rijden. Het verkeer moet via de Oude Zevenaarseweg rijden als je naar Westervoort wilt rijden. Het fietspad op de Zevenaarseweg richting de brug is ook afgesloten maar is vanaf 9 maart weer begaanbaar. In het weekend van 1,2 en 3 april is het weggedeelte helemaal afgesloten, zie afbeelding hieronder.

Van 4 t/m 8 april is het kruispunt Oude Zevenaarseweg richting de Schaapsdijk afgesloten voor doorgaand verkeer, zie afbeelding hieronder.

Op 9 april is de Westervoortsedijk in de richting van de stad afgesloten, het verkeer rijdt dan in twee richtingen over de zuidelijke rijbaan, in dit weekend wordt de definitieve asfaltlaag aangebracht, zie afbeelding hieronder.

Vanaf zaterdagavond 9 april, 19.00 uur, zal de Westervoortsedijk ook afgesloten worden voor doorgaand verkeer vanaf de Snelliusweg. Het is dan alleen nog mogelijk om de Simon Stevinweg te bereiken. De werkzaamheden duren tot maandag 11 april 6.00 uur, zie afbeelding hieronder.

Vanaf 11 april wordt de Oude Zevenaarseweg afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het fietspad blijft wel toegankelijk voor fietsers, zie afbeelding hieronder.

Van 23 mei t/m 1 juli zal het fietspad langs de Oude Zevenaarseweg opgebroken worden. De rijbaan is dan nog steeds afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en de fietsers zullen dan over de rijbaan rijden, zie afbeelding hieronder.

De einddatum van de totale werkzaamheden is 15 juli 2022