Wekelijkse automarkt bij het Gelredome in Arnhem

Arnhem – Vanaf maandag 6 november is er wekelijks een Automarkt bij het Gelredome in Arnhem. 

De gemeente Arnhem heeft het GelreDome onlangs een vergunning verstrekt om per direct een wekelijkse automarkt te organiseren. Deze automarkt zal iedere maandag van 09.00-14.00 op de buitenterreinen van het Gelredome plaatsvinden (met uitzondering van Kerst en Nieuwjaarsdag).

De automarkt in Arnhem komt in de plaats van de automarkt in Utrecht die inmiddels al weer een paar jaar is gesloten. Vanuit de behoefte bij, zowel verkopende partijen als potentiële kopers, aan een centraal gelegen automarkt is er onderzoek verricht naar de mogelijkheden en aanwezige faciliteiten van het GelreDome. Deze locatie bleek na gedegen onderzoek zeer geschikt. De ligging van Arnhem in het midden van het land, op korte afstand van de Duitse grens en de reeds aanwezige faciliteiten van het GelreDome bieden Automarkt Arnhem, het juiste klimaat voor dit evenement.

Het Gelredome beschikt over 1000 verkoopplaatsen voor handelaren, voldoende parkeercapaciteit voor bezoekers en diverse horeca faciliteiten op de promenade van het stadion.

Op de promenade zal tevens exportdocumentatie voor de verkochte voertuigen worden aangeboden.

De eerste automarkt staat gepland op maandag 6 november. Meer informatie op www.automarktarnhem.nl


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top