Wegwerkzaamheden Huissensestraat en St. Gangulphusplein

Wegwerkzaamheden Huissensestraat en St. Gangulphusplein

15 juni 2018 Uit Door admin

Arnhem – Van maandag 18 juni tot zaterdagochtend 23 juni zijn een deel van de Huissensestraat en het St. Gangulphusplein afgesloten voor het verkeer van 21.00 uur tot 06.00 uur. Bussen van en naar Huissen en Arnhem-Zuid worden omgeleid. Fietsers hebben geen last van de werkzaamheden!

Een deel van de Huissensestraat en het St. Gangulphusplein krijgen nieuw asfalt. Om deze klus te klaren zijn van 18 tot 23 juni de Huissensestraat en het St. Gangulphusplein 5 nachten voor alle verkeer afgesloten.

Waar komt de afsluiting?
Het gaat om het gedeelte van de Huissensestraat van de Drieslag tot de Visserslaan, inclusief de rotonde. Plus vanaf die rotonde het Gangulphusplein tot de Akkerwindestraat.

Vijf nachten
De werkzaamheden zijn alleen ‘s avonds en ‘s nachts. Overdag zijn alle wegen binnen het werkgebied van 6.00 uur tot 21.00 uur volledig toegankelijk voor alle verkeer. Vanaf 21.00 uur tot 6.00 uur ‘s ochtends geldt dus de afsluiting.

Omleiding openbaar vervoer
Bussen van en naar Huissen worden door het werk heen geleid. Bussen van en naar Arnhem-Zuid worden omgeleid via de Zeegsingel. Fietsers ondervinden geen hinder.

Parkeren
Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk uw auto langs dit deel te parkeren. Om de voortgang van het werk niet te hinderen, wordt aangeraden elders in de wijk te parkeren.

Meer informatie
www.roelofsgroep.nl/GOW
de Roelofs-app. Deze applicatie voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen. Met deze app ontvangt u informatie over de voortgang van het project.