Vrouw mishandeld met bijtende vloeistof

3 januari 2016 Uit Door admin

Arnhem – De politie doet in Arnhem onderzoek naar de mishandeling van een vrouw. Op zaterdagmiddag belde het slachtoffer de politie met de melding dat ze aan de Braamweg met een bijtende vloeistof in haar gezicht was gespoten.

De 59-jarige vrouw reed ter hoogte van de Braamweg toen ze ter hoogte van de volkstuinen door twee mannen werd aangesproken. Een van de mannen spoot een vloeistof in het gezicht van de vrouw. Daarna ging het duo er vandoor.

Het slachtoffer moest in het ziekenhuis behandeld worden, ze had chemische brandwonden opgelopen. Na behandeling kon ze het ziekenhuis weer verlaten.

De politie is op zoek naar mensen die hier op zaterdagmiddag 2 januari meer van gezien hebben. Beide daders zijn rond de 20 jaar oud. Een van hen had een blanke huidskleur, was in het wit gekleed en had zwarte gympen aan. De andere man had een donkere huidskleur, een spijkerbroek aan en een vieze grijze jas. Ook had deze man een rugzak bij zich.

Herkent u deze mannen aan de hand van dit signalement? Of hebt u iets verdachts gezien rond de Braamweg in Arnhem? Bel dan met de politie via 0900-8844.