Vriendendag 2023: Een Jubileumviering vol Vermaak en Herinneringen

Vriendendag 2023: Een Jubileumviering vol Vermaak en Herinneringen

12 augustus 2023 Uit Door admin

Na het overweldigende succes van de 2022-editie staat zondag 13 augustus opnieuw in het teken van de veelgeprezen Vriendendag 2023. Deze editie wordt extra speciaal, want de Stichting Vrienden van Bronbeek viert haar 40-jarig jubileum. Bereid u voor op een dag vol betoverende ervaringen en bijzondere herinneringen, want het programma belooft opnieuw een boeiende mix van activiteiten en evenementen. Muziek, kraampjes, inspirerende lezingen, de jaarvergadering en een smakelijke Indische maaltijd maken deel uit van deze dag. De toegang tot het evenement is gratis voor iedereen.

Met een overvloed aan kraampjes en vermakelijke optredens wordt Vriendendag 2023 een onvergetelijke belevenis. We zijn verheugd om opnieuw de band Challenge XL op het podium te verwelkomen, samen met de getalenteerde zangeres Stella Makadoero en haar dochter Amy Mielatz. Ook zullen Tyar Zitter, deelnemer aan Voice Junior, en Estrellita (Gesiena Verschuur), deelnemer aan Voice Senior, hun muzikale kunsten ten gehore brengen. Daarnaast kunt u deelnemen aan een meeslepende salsa workshop onder leiding van de bekwame Arnhemse dansinstructrice Lady Setlight. En alsof dat nog niet genoeg is, zal René Le Blanc de ultieme verrassing zijn.

In de historische commandantswoning vinden twee intrigerende lezingen plaats. De eerste lezing begint om 11:00 uur, voor de lunch, terwijl de tweede lezing om 15:30 uur volgt na de lunch. Majoor Aarnout Mijling zal het publiek meenemen op een reis door het verleden van zijn vier grootvaders, die allen trouwe dienaren waren van het Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger (KNIL). Tijdens deze sessies wordt tevens een indrukwekkende show-exercitie uitgevoerd, waarin historische uniformen schitteren.

Parkeren is eenvoudig en gratis beschikbaar op het parkeerterrein van de Hogeschool Arnhem Nijmegen, tegenover de ingang van Intratuin Presikhaaf. Voor bezoekers met beperkte mobiliteit is er speciale parkeergelegenheid op het Bronbeek-terrein, maar hiervoor dient u zich vooraf aan te melden via administratie@vriendenvanbronbeek.nl.

Bereid u voor op een dag vol festiviteiten en gedenkwaardige momenten tijdens Vriendendag 2023. Kom en vier samen het 40-jarig jubileum van de Stichting Vrienden van Bronbeek.