Voordeeldrogist Die Grenze weer terug in Arnhem

Voordeeldrogist Die Grenze weer terug in Arnhem

20 juni 2022 Uit Door admin

Arnhem – Medikamenten Die Grenze is de snelst groeiende drogisterijketen in Nederland.  Met vestigingen in Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Brabant, Limburg en Zuid Holland. In de Gelderse provincie zitten de filialen o.a. in Doetinchem, Dinxperlo, ‘s Heerenberg, Veenendaal en nu ook weer in Arnhem, en wel op de Koningstraat nummer 15.

Medikamenten Die Grenze heeft al eerder een filiaal in Arnhem gehad, maar omdat het contract afliep en er plaats gemaakt moest worden voor de Hema is het filiaal toen gesloten. Het hele team is toen naar Veenendaal overgeplaatst, maar nu is de winkel en het team dus weer terug in Arnhem. 

Dit filiaal is het 54e filiaal dat geopend is van deze keten. Er komen dit jaar nog zeker 4 filialen bij in Nederland en de planning is om jaarlijks 10 nieuwe filialen te openen en daarmee de grootste van het land te worden. Deze drogisterijketen is, zoals de naam doet vermoeden, geen Duits bedrijf, maar komt gewoon uit Twente. De drogisterij begon in 2007 aan de grensovergang bij Denekamp. 

Medikamente die Grenze onderscheidt zich door een hoge mate van klantvriendelijkheid, lage prijzen en een ruime opzet aan producten in de winkels. Het assortiment varieert van medicijnen tot luxe parfum en van shampoo tot snoepgoed. Eerlijke prijzen voor eerlijke producten, Hier kun je dus terecht kunt voor geneesmiddelen, zelfzorg en vitamines. Je shopt hier bekende merken voor verrassend lage prijzen en natuurlijk ook budgetvriendelijke huismerk varianten. 

Tevens zijn ze in Arnhem nog op zoek naar mensen voor de vulploeg in de avonduren en caissiĆØres voor na de schooltijd en het weekend. Meld je hiervoor in de winkel.

De openingstijden van Medikamenten Die Grenze: 

Maandag     9.00-18.00
Dinsdag       9.00-18.00
Woensdag   9.00-18.00
Donderdag 9.00-21.00
Vrijdag        9.00-18.00
Zaterdag     9.00-18.00
Zondag       12.00-17.00