Vitesse wint KNVB-beker

Vitesse wint KNVB-beker

1 mei 2017 Uit Door admin

Arnhem – Voetbalclub Vitesse heeft gisteravond in een spannende finale de KNVB-beker gewonnen.

Na het eindsignaal barstte er een groot feest los in Arnhem, Ook in Rotterdam, waar de finalewedstrijd gespeeld werd, was het een groot feest voor de spelers en de duizenden meegereisde fans. Vitesse won de finale met 2-0 van AZ uit Alkmaar, beide doelpunten werden gezet door Ricky van Wolfswinkel.

Het is voor het eerst dat de club uit Arnhem een grote prijs wint. De winst is extra bijzonder voor Vitesse omdat ze deze maand ook vieren dat de club 125 jaar bestaat.

foto: omroep Gelderland

Route
Om 18.30 uur vertrekt de open bus vanaf GelreDome. Via Elden, Elderveld, Schuytgraaf en De Laar gaat de bus via Rijkerswoerd, Kronenburg, Malburgen, Het Broek, Presikhaaf, Monnikenhuize/Geitenkamp en Klarendal naar het centrum. Naar verwachting komt de bus rond 20.00 uur aan op de Markt. Vanaf dan start het officiƫle podiumprogramma.

Vanaf 15.00 uur is het Marktplein geopend. Verschillende DJā€™s brengen de sfeer er alvast in. Er zijn er voldoende eet- en drinkkraampjes. Betalen kan met munten, die op verschillende plekken op de Markt te koop zijn. Op het plein zijn verschillende grote schermen aanwezig, zodat iedereen goed zicht heeft. Ook wordt regelmatig de live-uitzending van Omroep Gelderland op de schermen vertoond, zodat iedereen op het Marktplein kan zien waar de open bus zich bevind.

Nog even de aftermovie van de KNVB bekerfinale van AZ-Vitesse