Vitesse supporters roepen op om in Arnhem te blijven

Arnhem – In een overleg met de verschillende supportersgroepen van Vitesse onder elkaar is besloten de wedstrijd voor de Johan Cruijff Schaal te boycotten.

 Ze zijn boos omdat de KNVB maar 1200 kaarten beschikbaar heeft gesteld voor Arnhemse fans. Op 5 augustus wordt de wedstrijd Feyenoord-Vitesse voor de Johan Cruijff Schaal gespeeld in De Kuip.

“Wij vinden het schandalig dat dit “voetbalfeest” wordt verpest door de KNVB, aangezien de bekerwinnaar (in dit geval Vitesse) slechts 1.200 kaarten wordt toegekend” aldus de supporters van de Arnhemse voetbalclub.

Ze willen hiermee een statement maken door niet af te reizen naar Rotterdam en roepen alle Vitesse supporters op hier aan mee te doen. “HEEL ARNHEM NIET NAAR DE KUIP!”

Ook zijn de supporters al in gesprek met Vitesse, de gemeente Arnhem en plaatselijke horeca (Korenmarkt, Jansplaats) om net als tijdens het EK/WK een fantastisch feest in de binnenstad te organiseren met o.a. grote schermen en muziek.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top