Verhoeven Vastgoedverbeteraars ontvangt Predicaat Hofleverancier, Kroon op jubileumjaar van Arnhemse bedrijf

Verhoeven Vastgoedverbeteraars ontvangt Predicaat Hofleverancier, Kroon op jubileumjaar van Arnhemse bedrijf

29 november 2021 Uit Door admin

Vandaag ontving Verhoeven Vastgoedverbeteraars het Predicaat Hofleverancier uit handen van burgemeester Ahmed Marcouch. Het Arnhemse bedrijf zet zich al 175 jaar in voor eerlijk en authentiek vakmanschap. 

Vakwerk
Verhoeven Vastgoedverbeteraars houdt zich onder andere bezig met schilderwerk, onderhoud, renovatie en het verduurzamen van vastgoed. Albertus Verhoeven richtte het bedrijf in 1846 op onder de naam Schildersbedrijf Albert Verhoeven. Wat begon als een eenpersoonsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal bedrijf met ruim 100 vaklieden in dienst. In de loop der jaren ontwikkelde Verhoeven Vastgoedverbeteraars zich van schildersbedrijf naar allround onderhoudsaannemer. Naast een vestiging in Arnhem, hebben ze ook een vestiging in Amsterdam. Verhoeven Vastgoedverbeteraars is onder andere verantwoordelijk voor de renovatie van de Koepelgevangenis, Sabelspoort en Paleis het Loo. Voor dit laatste project ontving het bedrijf in 2008 de schildersvakprijs.

Les aan gedetineerden
Naast onderhoud en renovatie van vastgoed speelt ook de menselijke kant een belangrijke rol in het werk van Verhoeven Vastgoedverbeteraars. Zo geven praktijkleermeesters van het bedrijf les aan gedetineerden om ze te helpen met de terugkeer in de maatschappij. Talenten krijgen vervolgens een contract aangeboden bij Verhoeven Vastgoedverbeteraars.

Burgemeester Ahmed Marcouch: ‘Wie vakmanschap zegt, zegt mensenwerk. Waar velen hun rug keren naar de draaideurcrimineel, opent Verhoeven Vastgoedverbeteraars nieuwe deuren. Niet alleen door op hen het vakmanschap over te brengen, maar ook door een juiste instelling en houding mee te geven. Verhoeven Vastgoedverbeteraars ziet niet alleen kansen in vastgoed, maar ook in mensen. Ik hoop dat vele bedrijven een voorbeeld nemen aan dit mooie Arnhemse bedrijf.’

Predicaat Hofleverancier
Het Predicaat Hofleverancier is een koninklijke waardering voor de betekenis van een bedrijf voor de samenleving. Als hofleverancier mag je het wapenschild met het Koninklijk Wapen gebruiken op bijvoorbeeld je gevel of je website. Het predicaat wordt voor 25 jaar toegekend. In Nederland hebben zo’n 500 bedrijven het Predicaat Hofleverancier, waarvan 10 in Arnhem: Champion Biljarts, The Music House Scharrenberg, Robbers en van den Hoogen, Slagerij Evers, Zeeman’s Goud, Zilver en Juwelenhandel, Carrosseriefabriek Veth, Holsboer Optometrie, Bakkerij Hilvers en Melis Internationaal Transport.