Theo Bos supporterstoernooi voor de eenzame ouderen

Theo Bos supporterstoernooi voor de eenzame ouderen

15 juni 2018 Uit Door admin

Arnhem – Voor de 4e keer wordt zaterdag 16 juni het Theo bos supporters toernooi georganiseerd door de stichting #4. Een toernooi waarbij supporters zich inzetten voor een goed doel. In samenwerking met MASV Arnhem zetten zij zich in voor de eenzame ouderen in Arnhem. De stichting hoopt dat iedereen doneert zodat ze mooie uitjes kan regelen voor de ouderen.

De dag zal bol staan van activiteiten, om 11.00 uur start het voetbaltoernooi en vanaf 11.30 kunnen de kinderen popcorn halen of een ballon en de hele dag is er een springkussen en zijn er waterglijbanen aanwezig. om 16.30 is de start van de BBQ en om 19.00 uur start de feestavond. Op de feestavond van het Theo Bos supporterstoernooi zullen de volgende artiesten optreden: Joey Hartkamp, Femke Hengeveld, Kobus Engels, Eef Kasteel, Ali Osram, Mike Sanders, Jorny Evers, Roberto van Baal, Miss Maris en Raymond Arnold.

Stichting #4 is opgericht om andere goede doelen en stichtingen te ondersteunen en financieel bij te staan die zich inzetten voor kinderen die ernstig ziek zijn, beperkingen hebben of er gewoon
eens uit moeten omdat dat financieel niet haalbaar is en voor eenzame ouderen die bijvoorbeeld leven in een sociaal isolement. Elk jaar zet stichting #4 zich in voor een goed doel, met het organiseren van toernooien op basis van sport en spel voor jong en oud. Zo proberen zij door middel van sponsoring geld te genereren en deze opbrengsten te doneren aan het doel dat centraal staat in het programma. Theo Bos (Mister Vitesse rugnummer 4) is het symbool van stichting #4 en het Theo Bos supporterstoernooi (Theo Bos 1965 – 2013).

Kom langs op zaterdag 16 juni bij sportvereniging MASV aan de Dovenetellaan 105 in Arnhem. Voor meer info kijk op www.stichtingnr4.nl