Succesvolle open dag bij landwinkel IJsseloord

Succesvolle open dag bij landwinkel IJsseloord

29 mei 2023 Uit Door admin

Afgelopen zaterdag was er een open dag bij landwinkel IJsseloord aan de Schaapdijk in Arnhem. Heel veel mensen kwamen naar de goed georganiseerde open dag en jong en oud genoten van alles wat er te doen was. Deze open dag was er ter gelegenheid van de opening van de nieuwe zuivelfabriek van de familie Lubbers.

Caroline v d Plas van de BBB was naar de opening van de nieuwe zuivelfabriek gekomen en verrichte de openingshandeling. Ze kreeg ook een rondleiding door het bedrijf en bleef nog lang om te genieten van de sfeer en om met mensen op de foto te gaan. De bezoekers konden een kijkje nemen in de nieuwe zuivelfabriek, waar de melk, de karnemelk, yoghurt en vla in de flessen afgevuld worden en waar men zelf een fles melk kon tappen uit de nieuwe tapmachine. De bezoekers konden in de stallen rondkijken bij de kalfjes en er waren bezoekers bij die het geluk hadden om de geboorte van en kalfje mee te maken.

Op het terrein waren diverse foodkraampjes en kon men bij de vele kraampjes terecht voor poffertjes, ijs, bloemen en planten en presenteerden gerelateerde bedrijven zich. Voor de kinderen was het mogelijk om zich te laten schminken of lekker te springen op het springkussen, en voor de stoere kids stond er een rodeo stier. Ook was het mogelijk om diverse tractoren te bezichtigen. Ook kon men natuurlijk een kijkje nemen in de winkel van Landwinkel IJsseloord om hun producten te kopen. Al met al is de familie Lubbers ontzettend blij met de komst van de vele belangstellenden.

De vader van Bart, Bert Lubbers, de dochter van Bart en Sabine, Lisa, Sabine Lubbers, Caroline v/d Plas, en Bart Lubbers.

Foto’s R. U. Kleering van Beerenbergh