Stichting Citymarketing Arnhem zet versterkt in op samenwerking

Stichting Citymarketing Arnhem zet versterkt in op samenwerking

26 mei 2022 Uit Door admin

Op dinsdag 24 mei vond het Citymarketing Arnhem Jaarevent plaats op Papendal Arnhem. Het event stond volledig in het teken van samenwerken om Arnhem nóg beter op de kaart te zetten. Diverse vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties uit de regio Arnhem deelden hun visie op de gezamenlijke trots op de stad en hoe zij daar zelf invulling aan geven.

Toolkit vol materiaal
Onder leiding van dagvoorzitter Wendelien Wouters kwamen uiteenlopende thema’s aan bod in relatie tot de promotie van Arnhem: van vestigingsklimaat tot ‘human capital’, van bewonersparticipatie tot het benutten van je eigen communicatiemiddelen. Om dat laatste mogelijk te maken werd de nieuwe website www.citymarketingarnhem.nl gelanceerd. Deze praktische website biedt eenieder die de stad wil promoten de tools aan die daarvoor nodig zijn. Van inspirerende voorbeelden tot materiaal dat een-op-een te gebruiken is. In de toolkit van citymarketingarnhem.nl staan foto’s, video’s, teksten en logo’s die eenvoudig en kosteloos te downloaden zijn. De toolkit wordt continu aangevuld met nieuw materiaal.

Citymarketing Arnhem Netwerk

Naast de toolkit vormt de nieuwe website ook de portal naar het Citymarketing Arnhem Netwerk. Citymarketing Arnhem directeur Robbert Nesselaar: Het Citymarketing Arnhem Netwerk is voor iedereen die een actieve rol wil spelen in de promotie van Arnhem. Het is een informeel netwerk waar geen kosten aan verbonden zijn en waar geen sprake is van een ‘lidmaatschap’. Het Citymarketing Arnhem Netwerk is een community die alle organisaties in Arnhem (ver)bindt met als doel met elkaar de stad nog beter op de kaart te zetten.

 Meerjarenplan 2022 -2025 uitgereikt aan Jan van Dellen
Tijdens het event ontving wethouder Jan van Dellen uit handen van Tanja Kraal, voorzitter van het bestuur van Stichting Citymarketing Arnhem, het meerjarenplan 2022-2025. Het plan gaat onder andere in op de promotie van Arnhem in relatie tot de energietransitie. Jeroen Herremans, directeur van Connectr, gaf op het podium aan: ‘’Arnhem speelt een belangrijke rol in de weg naar duurzame energie. In Nederland, maar ook wereldwijd. Ik ben blij dat we dit met zijn allen gaan uitdragen. Dat verdient de stad.’’ Ook op het gebied van duurzame mode zijn energieke coalities gevormd. ‘’Door samen het verhaal uit te dragen, maken we veel meer impact. Het bundelen van krachten zet Arnhem en alle innovaties en ontwikkelingen in het mode ecosysteem goed op de kaart’’, aldus Sebastiaan Kramer, creatief directeur van Fashion + Design Festival Arnhem. Naast de interessante panels werden de gasten getrakteerd op optredens van de Arnhemse artiesten KIMONO en LAVALU.

 Over Stichting Citymarketing Arnhem
Stichting Citymarketing Arnhem vervult een verbindende, coördinerende rol bij de marketing van Arnhem. De stichting inspireert met het platform Dit is Arnhem, stelt partijen in staat het merk Arnhem optimaal te benutten en werkt met velen samen aan een sterk merk Arnhem met als doel mensen en bedrijven te interesseren, aan te trekken of te behouden. Wil je meer weten over de organisatie of ben je benieuwd hoe je zelf een rol kan vervullen bij de promotie van Arnhem? Kijk dan op www.citymarketingarnhem.nl.