Steekpartij in de Goudwindestraat te Arnhem, politie zoekt getuigen

16 januari 2019 Uit Door admin

Arnhem – In de nacht van dinsdag op woensdag tussen 04:00 en 06:00 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in de omgeving van Goudwindestraat te Arnhem.

De recherche is op zoek naar getuigen van de steekpartij. Daarbij raakte een 48-jarige bewoner ernstig gewond. Het slachtoffer werd per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hij verkeert inmiddels buiten levensgevaar.

De dader is na het steekincident weggevlucht richting Graslaan / Nijmeegseweg. Tijdens een zoektocht naar de dader werd enkele uren later op de Honigkamp een 31-jarige Arnhemmer als verdachte aangehouden. Naar de aanleiding en het motief wordt nader onderzoek verricht.

Signalement: man, blanke huidskleur, circa 30 jaar oud, lengte 1.70 meter lang, stevig postuur, rossig kort gemillimeterd haar. De man droeg een donker vest en een schoudertas en hij liep mogelijk mank.

De recherche is op zoek naar getuigen van dit steekincident. Mogelijk heeft u iets gezien of gehoord over deze steekpartij of heeft u de vluchtende dader in de omgeving gezien. Heeft u of Ć©Ć©n van uw huisgenoten:

– Iets gehoord of
– Een of meerdere personen gezien die iets met het delict te maken kunnen hebben gehad?
– Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
– Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).