Sinterklaasintocht in Arnhem

Sinterklaasintocht in Arnhem

30 oktober 2017 Uit Door admin

Arnhem – Sinterklaas doet ook dit jaar Arnhem weer aan en zal op zaterdag 18 november 2017 om 13.00 uur samen met zijn Pieten de boot weer aan de kade leggen om alle kinderen te begroeten en vandaar uit door de stad gaan.

Na zijn aankomst in Arnhem op 18 november aanstaande zal de Sint in verband met tijdsgebrek niet in de historische kelders gaan logeren. Op 25 november zal de Sint nog wel een tijdje in het stadstheater (de stadsschouwburg) verblijven waar jullie hem dus wel kunnen ontmoeten.

De route is dit jaar ingekort, het bleek de laatste jaren dat het parcours te lang was en daarom zal de route niet via Klarendal gaan.
Rijnkade, Nieuwe Kade, Kadestraat, Oranjewachtstraat, Eusebiusbinnensingel, Walburgstraat*, Koningstraat, Land van de Markt (stop), Beekstraat, Brouwerstraat, Brouwersplein, Johnny van Doornplein, Velperplein, Steenstraat, Velperweg, Van Muijlwijkstraat, Velperplein, Looierstraat, Gelerijdersplein, Jansplaats (stop), Marienburgstraat, Ketelstraat, Land van de Markt, Koningstraat*, Bakkersstraat, Kippenmarkt, Broerenstraat, Kerkstraat, Pastoorstraat, Bakkerstraat, Vijzelstraat, Rijnstraat, Hoogstraat, Korenmarkt (einde).
* Door de werkzaamheden in de binnenstad kan er nog een kleine wijziging in de route optreden.