Rosendaalseweg krijgt nieuw asfalt

Van 29 maart tot en met 9 april zijn er werkzaamheden aan de Rosendaalseweg tussen de Middenweg en de Bernardlaan. De bovenste laag asfalt is versleten en wordt vervangen door een nieuwe laag asfalt. Het werk wordt overdag tussen 7.00 en 16.30 uur gedaan.

  • Datum afsluiting
  • Van 29 maart tot en met 2 april is de Rosendaalseweg tussen de Middenweg en de dr. Schaepmanlaan volledig afgesloten voor alle verkeer.
    Van 6 april tot en met 9 april is de Rosendaalseweg tussen de dr. Schaepmanlaan en de Bernardlaan volledig afgesloten voor alle verkeer. 

Bereikbaarheid
 Alle woningen zijn te voet bereikbaar. U kunt niet parkeren langs de wegvlakken waaraan gewerkt wordt.Suez leegt de afvalcontainers op de reguliere ophaaldagen. 

Openbaar vervoer
 Bussen worden omgeleid en enkele bushaltes vervallen tijdelijk. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl. 

Planning
De planning kán uitlopen als er sprake is van slechte weersomstandigheden.

Begrip
Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. De gemeente doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.
 
Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Roelofs:
www.roelofsgroep.nl/gow of download gratis de Roelofs-app.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top