RKVV VDZ wordt 100 jaar: reünisten gezocht

RKVV VDZ wordt 100 jaar: reünisten gezocht

1 oktober 2019 Uit Door admin

RKVV VDZ viert het 100-jarig bestaan…..….op 26 augustus 2026. De vereniging treft nu echter al voorbereidingen op weg naar dat eeuwfeest. De organisatie is in handen gelegd van een speciale commissie die van zins is tot aan genoemd jubileum jaarlijks een activiteit te organiseren: de VDZ Golden Oldies Reünie.

De eerste editie van deze reünie vindt plaats op zaterdag 5 oktober a.s. in het clubhuis aan de Jan Eikens-laan op Sportpark Cranevelt. De reünie begint om 17.00 uur, het einde naar verwachting 21.00 uur.

De organisatie streeft ernaar om de juiste ambiance te creëren voor (oud-)leden, vrijwilligers, bestuursleden, trainers en begeleiders om onder het genot van een hapje en een drankje gezamenlijk herinneringen op te halen. Daarnaast is er een demonstratiewedstrijd Walking Football tussen een team van oudgedienden van VDZ tegen Vitesse Old Stars en kan worden deelgenomen aan de Golden Oldies Schietbokaal.

VDZ beschikt niet over een uitgebreid bestand met namen en e-mailadressen, maar hoopt zo veel mogelijk oud-VDZ-ers te bereiken. Aanmelden kan via reunie@vdz-arnhem.nl. Wie niet kan komen, maar wel graag op de hoogte wil blijven, kan een bericht sturen naar hetzelfde adres.