Prins Rijk der On-Ganse Arnhem bekend!

Prins Rijk der On-Ganse Arnhem bekend!

13 november 2022 Uit Door admin

Gisteren tijdens de traditionele openingsdag van het carnavalsseizoen, heeft Carnavalsvereniging de On-Ganse hun nieuwe Prins, Page en Adjudant bekend gemaakt. De Prins heeft 436 dagen moeten wachten totdat hij bekend mocht maken dat hij als Z.D.D.H. het rijk der On-Ganse dit seizoen voor zal gaan.

Telly Juyn zal het komende carnavalsseizoen ingaan als Z.D.D.H. Prins Telly I en aan zijn zijde de beeldschone Page Ella en zijn stoere Adjudant Bas.

Carnaval is Telly met de paplepel ingegoten, zijn vader is jaren lid geweest van de Raad van XI. Hij heeft de verschillende afdelingen doorlopen en is nu al jaren vast lid van de Schotse Garde. Naast dat hij een echte carnavalist is, maakt hij ook al van jongs af aan muziek. Jarenlang in de Arnhem Band als trometist en uiteindelijk als Tamboer Maitre zijn carriĆØre te beĆ«indigen. De laatste jaren speelt hij in MP3 met een groot aantal van zijn vrienden en worden ze regelmatig geboekt voor feesten en partijen. Ook zullen veel Arnhemmers Telly kennen van Vitesse, hij is een Vitessenaar in hart en nieren, iedereen zal weten dat Vitesse zijn club is en je bent geen echte Arnhemmer als je Vitesse niet steunt volgens hem. In het dagelijks leven werkt hij bij Elver in Arnhem, Elver is expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een zeer ernstig tot zeer licht verstandelijke beperking van alle leeftijden. Al met al Z.D.D.H. Telly I zal er met ons een geweldig carnavalsseizoen van maken.

Voor het carnaval in februari 2023 in onze vertrouwde carnavalstempel Musis zal in december gestart worden met de kaartverkoop.

Op zaterdag 4 februari vindt het stijlvolle galadiner en galaconcert plaats. Het orkest is onze trouwe partner, de Marinierskapel der Koninklijke Marine. We zijn er blij mee dat we dit top-orkest weer hebben kunnen vastleggen. Daarnaast komen er 2 uitstekende artiesten, zanger Bastiaan Ragas en zangeres Sharon Doorson, beiden bekend van diverse televisieprogramma’s.

Kaartverkoop is gestart op 12 november 2022, kaarten kunnen gekocht worden via www.galaconcert.nl

Foto Gansekiekers