Politie zoekt getuigen van straatroof

13 mei 2016 Uit Door admin

Arnhem – De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van een straatroof die op maandag 9 mei plaatsvond in het tunneltje onder het NS-station Velperpoort.

Rond 16.30 uur liep die dag een 18-jarige jongen door het tunneltje, op weg naar de trein naar Nijmegen. Toe hij bij de trappen naar spoor 2 was gekomen werd hij aangesproken door een man die vervolgens een mes tevoorschijn haalde. Met dat mes bedreigde hij het slachtoffer en dwong hem zijn portemonnee af te geven. De jongen gaf zijn portemonnee af waarop de dader het geld er uit haalde en er met het geld vandoor ging.

De dader is een man van ongeveer 25 jaar oud met een licht getinte huidskleur. Hij heeft een breed, gespierd postuur had een onverzorgd stoppelbaardje. Hij droeg een dikke zwarte winterjas met een blonde kraag, een donkere spijkerbroek en hij droeg een zwarte pet.
Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Arnhem via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem. Ook kunnen ze reageren door middel van het formulier via onderstaande link.