Politie zoekt getuigen van steekincident bij Sonsbeekpark

Politie zoekt getuigen van steekincident bij Sonsbeekpark

5 september 2018 Uit Door admin

Arnhem – Gisteravond raakte een 48-jarige man uit Arnhem gewond bij een steekincident bij het Sonsbeekpark in Arnhem. Op de plaats van het incident heeft de politie onderzoek gedaan, vandaag gaat het onderzoek verder en zoekt politie naar getuigen die meer informatie over de verdachte hebben.

Rond 23.15 uur kreeg de politie de melding dat een man was neergestoken. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis vervoerd, maar was wel aanspreekbaar. De politie heeft hem ‚Äď alsook enkele getuigen ‚Äď gesproken, maar hield nog geen verdachte aan.Rond 23.15 uur kreeg de politie de melding dat een man was neergestoken. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis vervoerd, maar was wel aanspreekbaar. De politie heeft hem ‚Äď alsook enkele getuigen ‚Äď gesproken, maar hield nog geen verdachte aan.

Getuigenoproep
Om een beter beeld te krijgen van wat er gisteravond is gebeurd in het park, is de politie op zoek naar getuigen. Wie iets gezien of gehoord heeft wordt gevraagd zich te melden via onderstaand tipformulier of bij politie Arnhem via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.