Politie zoekt getuigen van overval

Politie zoekt getuigen van overval

22 februari 2020 Uit Door admin

Arnhem – Op donderdagavond 20 februari is er door een persoon met een wit masker voor het gezicht een overval gepleegd op een telecomwinkel aan de Hanzestraat in de wijk Presikhaaf. De dader ging er na de overval vandoor. De politie zoekt getuigen die meer weten of die iets hebben gezien op dat moment.

Rond de klok van 20.40 uur werd er gebeld naar de meldkamer van de politie. Vermoedelijk zou een man een overval plegen onder dreiging van een scherp voorwerp. Na de overval liep de hij de winkel uit met diverse mobiele apparaten en sloeg rechtsaf richting de supermarkt. De politie is in de omgeving op zoek geweest naar de dader, maar die werd helaas niet meer aangetroffen.  We hebben in de winkel onderzoek gedaan en hebben gesproken met het personeel van de winkel. Ook kijken we in de omgeving of er bewakingscamera’s zijn waar we verder mee kunnen rechercheren.

Signalement

De overvaller droeg groene schoenen met een witte zool, een blauwe dan wel grijzige spijkerbroek, een zwarte of donkerblauwe jas met een wit stiksel op de linker schouder en op de rug  ter hoogte van de linker oksel een vermoedelijk wit merkteken (onbekend welke). Hij had donkere handschoenen aan en een zwarte/donkere muts op. Daarnaast droeg hij tijdens de overval een wit masker. Hij heeft een blanke huidskleur.

Opvallend is dat de overvaller met een volle oranje plastic tas (vermoedelijk een COOP tas) het winkelcentrum uit rent. Dit moet mensen opgevallen zijn. We komen daarom graag met u in contact als u iets gezien heeft. Dus heeft u rond 20.40 uur, of kort erna, iets opvallends gezien dat mogelijk in verband kan worden gebracht met deze overval? Belt dan met de politie op 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.