Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof

Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof

25 oktober 2018 Uit Door admin

Arnhem – De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige poging straatroof gisteravond rond tien voor half 12 aan de Dovenetellaan. Een man moest zijn geld en telefoon af staan. Toen hij dit weigerde werd hij door de dader mishandeld.

Het slachtoffer liep op de Dovenetellaan toen hij werd aangesproken door een man. De man wilde het geld en de telefoon van het slachtoffer. Toen hij dit weigerde werd hij door de dader mishandeld. Na de mishandeling rende de dader zonder buit weg in de richting van het Gelredome. Het slachtoffer is door agenten naar de eerste hulp gebracht.

Signalement verdachte
Het slachtoffer kon het volgende signalement geven: het gaat om een donker getinte man van tussen de 30 en 40 jaar. Hij heeft een smal postuur en spreekt met een Antilliaans accent. De dader droeg witte schoenen, een zwarte broek en hij had een zwarte jas met een capuchon aan die hij over zijn hoofd had getrokken.

Heeft u meer informatie?
Was u gisteravond rond tien voor half 12 in de Dovenetellaan of omgeving? En heeft u iets verdachts gezien? Of herkent u het signalement van deze dader? Dan horen wij dat graag! U kunt contact met ons opnemen via 0900 8844 of via onderstaand tipformulier. Wilt u liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan 0800 7000.