Overhandiging foto Trolley open dag

Arnhem – Eric Heijting van Bordbusters heeft donderdag een foto overhandigd van de Trolley open dag. Op de foto zijn de eerste trolleybus en de nieuwste trolleybus te zien. De foto is geschonken door de heer Eric Heijting van Bordbusters aan de directeur van het Trolley museum, de heer Benny Aalbers. De foto is tijdens de open dag gemaakt door Karlo Bolder.

De foto heeft direct een mooie prominente plaats in het Trolley-Bus museum gekregen. Het Trolley-Bus museum van het gemeente vervoer bedrijf is gevestigd aan de Remisestraat 4, achter stadskantoor en naast busremise van Connexxion.

De openingstijden zijn op alle donderdagen met uitzondering feestdagen van af 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Meer info vind je op de website www.trolley-busmuseum.nl


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top