Opnieuw 24 uur radio voor Ome Joop’s Tour

Opnieuw 24 uur radio voor Ome Joop’s Tour

4 december 2018 Uit Door admin

Arnhem – De twee vrijwilligers van Ome Joop’s Tour, Joop Legerstee en Maurice Kasteel, gaan opnieuw 24 uur radio maken om geld in te zamelen voor dit oudste evenement van Arnhem. Zaterdag 15 december a.s. klinkt om 18.00 uur het startschot voor deze radiomarathon, die een dag later op exact hetzelfde tijdstip zal eindigen.

 

De uitzending zal worden verzorgd vanuit een mobiele unit met inzet van de apparatuur van Radio De Vette Ketting, het radiostation dat vast onderdeel is van Ome Joop’s Tour. Maurice Kasteel en Joop Legerstee zorgen in de wielerronde zelf ook altijd voor de muzikale omlijsting, de vrolijke noot en de dagelijks op Facebook te bekijken ontbijtshow ‘tafeltje-dekje’.

 

Radio De Vette Ketting Kerstshow wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerd in samenwerking met RTV Arnhem. De unit staat opnieuw opgesteld op het Jansplein, ’t Taphuys is gastheer. Rondom de unit staan een drietal collectebussen, waarin iedereen in cash geld donaties kan doen. Via de website van Ome Joop’s Tour kan digitaal worden gedoneerd.

 

De opbrengst van Radio De Vette Ketting Kerstshow zal worden aangewend om een donatie te doen aan de Stichting Jaimy van Boxtel. De eerste editie in 2017 bracht in totaal ruim € 1.700,- op en ingeleverd speelgoed dat ter beschikking werd gesteld aan de Speelgoedbank.