Open dag bij Bergman Clinics Arnhem

Open dag bij Bergman Clinics Arnhem

12 september 2022 Uit Door admin

Op zaterdag 15 oktober is er een open dag in de nieuwe kliniek van Bergman Clinics aan de Meester E.N. van Kleffensstraat 14 de hele dag geopend voor geĂŻnteresseerden.

Vanaf 25 juli is de nieuwe kliniek van Bergman Clinics | Bewegen in Arnhem geopend. In deze focuskliniek kunnen cliĂ«nten, als vanouds, terecht voor orthopedische zorg op het gebied van heup-, knie, schouder-, voet- en enkel-, rug- en nekchirurgie. Vol trots toont Bergman Clinics de moderne en sfeervolle locatie aan buurtbewoners, (toekomstige) cliĂ«nten en (toekomstige) collega’s.

Hoogste kwaliteit orthopedische zorg volledig vergoed door zorgverzekering
De moderne focuskliniek in Arnhem is een antwoord op de groeiende vraag naar orthopedische zorg. De nieuwe kliniek bestaat uit drie verdiepingen met onder andere een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers (klasse 1). De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing en warm ingerichte eenpersoonskamers én het one-stop-
shop principe dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats. Er werken 11 medisch specialisten en ruim 90 (zorg)medewerkers. De verschuiving van planbare zorg vanuit ziekenhuizen naar focusklinieken is al enige tijd gaande en neemt naar verwachting als onderdeel van het overheidsbeleid ‘De juiste zorg op de juiste plek’ de komende jaren alleen maar verder toe. De orthopedische zorg wordt na verwijzing uitgevoerd en volledig vergoed door de reguliere zorgverzekering.

Open dag 15 oktober
De kliniek is toegankelijk voor iedereen die geĂŻnteresseerd van 10.00-15.00 uur. Het wordt een feestelijke dag met hapjes en drankjes om zo de sfeer van deze fijne locatie te beleven. Gedurende de dag vinden er rondleidingen plaats en kunt u onze medewerkers ontmoeten. Adres: Meester E.N. van Kleffensstraat 14 te Arnhem.

Over Bergman Clinics Nederland
Bergman Clinics is al bijna 30 jaar een van de meest vooraanstaande ketens van zelfstandige klinieken met meer dan 70 focusklinieken, verspreid over Nederland. De focusklinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliĂ«nt en de aandoening centraal staan. Bergman Clinics is specialist voor veelvoorkomende behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk, Hart, Maag & Darm en Huid & Vaten. Jaarlijks ontvangt Bergman Clinics in Nederland, meer dan 230.000 cliĂ«nten. Bij Bergman Clinics  Nederland werken meer dan 2.200 medewerkers en meer dan 250 specialisten. De klantwaardering van Bergman Clinics op
zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,9. Zie ook www.bergmanclinics.nl.