Ome Joop’s Tour genomineerd voor actie ING Nederland

Help Nederland Vooruit is een sponsoractiviteit van ING Nederland, waarmee op lokaal niveau lokale initiatieven donaties kunnen krijgen. Help Nederland Vooruit wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en dit jaar heeft ING Ome Joop’s Tour genomineerd als een van de vijf goede doelen waarop in de regio Arnhem kan worden gestemd.

De organisatie die de meeste stemmen behaalt, maakt kans op een donatie van € 5.000,-. Je kunt direct op OJT stemmen via deze link: http://bit.ly/2Sl3XCA. Martien Louwers, wethouder van de gemeente Arnhem nomineerde eerder deze maand Ome Joop’s Tour al voor de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen van de Vriendenloterij.

Ome Joop’s Tour kan de donaties goed gebruiken. De voorbereidingen voor de editie van 2019 zijn in volle gang:

  • gemeentes benaderd
  • sporthallen gereserveerd
  • inschrijving geopend
  • delen van de route in het kader van 75 jaar Market Garden verkend.

Ome Joop’s Tour is daarnaast nog op zoek naar vrijwilligers. Wie ook een keer deze unieke ervaring wil meemaken, kan een motivatie sturen naar secretariaat@omejoopstour.nl.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top