Nieuwe digitale balie belastingen voor Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal.

Vanaf 1 oktober kunnen inwoners van Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal hun gemeentelijke belastingzaken helemaal digitaal regelen. Via de nieuwe digitale balie voor gemeentelijke belastingen. Ook bedrijven die in één van deze gemeenten gevestigd zijn, kunnen de digitale balie gebruiken. Zo wordt het nog makkelijker om ieder moment van de dag hun gemeentelijke belastingzaken te doen.

Van belastingaanslag inzien tot het regelen van automatische incasso
Door de komst van de nieuwe digitale balie is het mogelijk om snel en overzichtelijk gemeentelijke belastinggegevens in te zien. Van belastingaanslag tot taxatieverslag. De gemeente biedt in de digitale balie direct een aantal diensten aan zoals het indienen van een bezwaar, het aanvragen van een kwijtschelding, betalingsregeling en automatische incasso. En er komen steeds meer diensten bij. Zo wordt het voor inwoners steeds makkelijker om vanuit huis de belastingzaken te regelen.

Digitale balie te vinden op website van gemeente
Elk van de vier gemeenten heeft op zijn eigen website een digitale balie voor zijn eigen inwoners en bedrijven. Verder is alleen nog maar DigID nodig, om in te loggen. Met de digitale balie verbeteren de vier gemeenten hun dienstverlening als het gaat om belastingen. Hierdoor wordt het naast overzichtelijk ook gebruiksvriendelijk en makkelijker. De nieuwe digitale balie voor gemeentelijke belastingen is mogelijk doordat de vier gemeenten een nieuw gezamenlijk belastingsysteem in gebruik hebben genomen. Zij werken daarvoor samen met De Connectie, de bedrijfsvoeringorganisatie die ook namens hen de belastingen verwerkt.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top