Nieuw evenement in Arnhem “Urban bij de blauwe golven”

Op zondag 17 oktober vindt er een nieuw en spectaculair evenement plaats op een fantastische locatie “Urban bij de Blauwe Golven”. Toprijders als oud wereldkampioen Twan van Gendt, Nederlands Kampioen Arjan Ellens en de talentvolle Kjell van den Boogert rijden op een Urban E-bike de brug. Op de terugweg maken ze spectaculaire jumps over allerlei obstakels.
 
Daarnaast is er midden op de fontein de Hiphophup dancebattle, die vast en zeker een spannende strijd gaat opleveren. En in de tussentijd zijn er meer dan tien verschillende urban sporten, zoals freerunning, baseball5, 3×3 basketbal, tricking en inlines skates die je zelf kunt uitproberen.
 
Ook kun je tussendoor genieten van lekker eten & drinken en kennismaken met deze urban sporten.
 
De locatie is bij de Blauwe Golven in Arnhem bij de Nelson Mandela brug de aanvang is 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur, de toegang is gratis

Vanwege landelijke overheidsmaatregelen is een coronatoegangsbewijs voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.sportinarnhem.nl/urban 🔗↩️
Vanwege landelijke overheidsmaatregelen is een coronatoegangsbewijs voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht.

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top