Nieuw asfalt Pieter Calandweg, Leemansweg en Johannes Huddeweg

Nieuw asfalt Pieter Calandweg, Leemansweg en Johannes Huddeweg

18 augustus 2021 Uit Door admin

Het asfalt op de Pieter Calandweg, Leemansweg en Johannes Huddeweg is aan vervanging toe. Daarom wordt er vanaf 23 augustus tot en met 14 september 2021 aan de weg gewerkt. De bedrijven aan deze straten blijven zoveel mogelijk bereikbaar. Tussen 6 en 8 september is de bereikbaarheid beperkt.

Bereikbaarheid bedrijven
De gemeente Arnhem doet er alles aan om de overlast voor bedrijven en hun bezoekers tot een minimum te beperken. De bedrijven blijven te voet bereikbaar. De werkzaamheden beginnen tussen 07.00 en 17.00 uur. Op de volgende momenten zijn bedrijven tijdelijk minder of niet bereikbaar:

  • Tijdens de voorbereidende werkzaamheden blijven bedrijven bereikbaar, maar wel met wat hinder.
  • Tijdens freeswerkzaamheden is het niet mogelijk om over de weg rijden te rijden. Dit duurt ongeveer 2 uur.
  • Tijdens het asfalteren zijn bedrijven 4 uur niet bereikbaar omdat het niet mogelijk is om over net aangebracht asfalt te rijden. 

Parkeren
In de zijstraten kunt u tijdens de werkzaamheden parkeren. Sommige stukken Pieter Calandweg hebben een parallelweg. Deze blijven ook open. Let wel op dat deze niet altijd doorlopen.

Fases werkzaamheden
Het werk aan de Pieter Calandweg, Leemansweg en Johannes Huddeweg wordt in verschillende fases op 6, 7 en 8 september uitgevoerd.

  • Op 6 september wordt er vanaf de rotonde tot halverwege Borgesius/Jumper gefreesd en geasfalteerd.
  • Op 7 september wordt er halverwege Borgesius/Jumper tot aan de kruising met de Driepoortenweg (Driepoortenweg blijft open) gefreesd en geasfalteerd. 
  • Op 6 september wordt er op de Pieter Calandweg vanaf de Driepoortenweg tot en met de kruising met de Simon Stevinweg gefreesd en geasfalteerd.
  • Op 6 en 7 september wordt er net voorbij de kruising met de Simon Stevinweg tot het einde van de Pieter Calandweg gefreesd (6 september) en geasfalteerd (7 september). 
  • Op 7 en 8 september wordt de Leemansweg 1 t/m 65 en de Johannes Huddeweg gefreesd op (7 september) en geasfalteerd (8 september).

Weersomstandigheden
Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat het werk uitloopt of wordt uitgesteld.

Nood- en hulpdiensten
Nood- en hulpdiensten kunnen altijd langs de werkzaamheden.

Meer informatie
Volg de voortgang van de werkzaamheden via de projectsite dvandersteenbv.nl/arnhem .