Nieuw asfalt deel Huissensestraat

Nieuw asfalt deel Huissensestraat

8 mei 2019 Uit Door admin

Er komt een nieuwe laag asfalt op een deel van de Huissensestraat ter hoogte van sportpark De Bakenhof. De werkzaamheden zijn van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei van 20.00 uur tot zaterdag 5.30 uur.

Overdag is het werkgebied in deze week geopend voor het verkeer, maar in de avond tussen 20.00 uur en 5.30 uur afgesloten. Er is een omleidingsroute voor het doorgaand verkeer. Dit wordt ter plekke met borden aangegeven. Fietsers en voetgangers kunnen normaal gebruik maken van het huidige fietspad en de stoep.

Sportpark De Bakenhof
Tijdens de werkzaamheden is sportpark De Bakenhof beperkt bereikbaar.
Omwonenden zijn per brief op de hoogte gesteld.

Busdiensten
Overdag rijden de bussen volgens de normale dienstregeling. Op bepaalde tijden rijden er in de avond pendelbusjes. Voor actuele informatie over de bussen, zie www.breng.nl

Planning
De planning kan uitlopen, als er sprake is van slecht weer. De gemeente hoopt op uw begrip en doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Informatie
ā€¢ www.roelofsgroep.nl/gow
ā€¢ De Roelofs-app. Deze app voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen. Met deze app ontvangt u het laatste nieuws over de werkzaamheden.