Muziek Café Cash opent haar deuren

Muziek Café Cash opent haar deuren

7 februari 2023 Uit Door admin

Op vrijdag 3 maart opent Muziek Café Cash haar deuren aan de Rijksweg-west 45 te Arnhem (Elden). Tijdens het openingsweekend, op 3,4 en 5 maart, zal er veel live muziek zijn.

Muziek Café Cash is een echt café waar je elkaar kunt ontmoeten met een drankje en hapje. Naast de bekende drankjes en het heerlijke Hertog Jan pils op tap, schenken zij ook twee speciaal bieren van de tap. Zij bieden daarnaast de bekende snacks uit de frituur en lekkere borrelplanken.

Het bijzondere aan dit café is dat er regelmatig in de stijl van het café live muziekavonden en middagen organiseren. Naast muziek, zenden wij ook sportwedstrijden uit, zoals voetbal en formule1. Uiteraard kunt je hier ook terecht voor PubQuizen, (bedrijfs)borrels, Thema avonden en (Verjaardags)Feesten. Vanaf halverwege de lente breiden wordt het cafe uitgebreid met een aanliggende zaal, waarvan Barry de Laak hoopt dat dit een echte hotspot gaat worden.

Waarom in Elden? “In Elden had je voorheen “Ons Huis” en “de Betuwe”, helaas zijn deze horecagelegenheden er niet meer. In de omgeving is er niet veel meer waar mensen naar toe
kunnen. Op dit moment lopen er al verschillende aanvragen voor het organiseren van feesten. Een droom van mij gaat in vervulling. Al van jongs af aan wil ik dit maar nog nooit is het er van
gekomen. Na Corona zie je dat de kaarten in de Horeca opnieuw geschut zijn. Dit was voor mij het moment waarop ik dacht, nu moet ik instappen. Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met diverse locaties en deze locatie in Elden heeft alles wat ik zocht en waar in naar toe wil groeien met het bedrijf. Op dit moment werken wij hard aan de opening. De vergunning is rond, de gesprekken met personeel lopen, de contracten met leveranciers zijn getekend. Ik bruis van de energie om open te gaan en onze gasten een fantastische avond Muziek Café Cash te serveren” aldus Barry de Laak, de eigenaar.

Op de website muziekcafecash.nl en op de FaceBook– /Instagram pagina van Muziek Café Cash vind je het complete programma van het openingsweekend.