Motorclub deelt kerstpakketten uit

Motorclub deelt kerstpakketten uit

12 december 2022 Uit Door admin

Motorclub Motorcycles Nederland gaat dit jaar 100 gezinnen in de regio blij maken met een kerstpakket. Dit doen ze in samenwerking met de weggeefhoek Bruisend Malburgen.

De leden van deze motorclub komen merendeels allemaal uit de omgeving Duiven/Westervoort/Arnhem. Peter van Bruchem, Ć©Ć©n van de leden, begon 5 jaar geleden al met het bezorgen van kerstpakketten naar mensen die overal net buiten de boot vallen omdat ze net iets teveel inkomen hebben om in aanmerking te komen voor hulp. Sinds 3 jaar doet Peter dit samen met de motorclub, nadat vorig jaar 68 pakketten verdeeld mochten worden, kunnen ze er dit jaar 100 uitdelen.

De motorclub doet dit in samenwerking met bruisend malburgen, een weggeefhoek van Margret van Soest. Hier kunnen mensen, die het niet financieel niet redden maar niet terecht kunnen bij instanties, zich aanmelden voor hulp. Zij hebben afgelopen jaar veel spullen ingezameld via sponsoren en mensen die willen delen met anderen. De Motorclub heeft de kerstpakketten verder aangevuld met o.a. speelgoed voor de kinderen en zal deze komend weekend verdelen met hun motoren.

Dus zie je dit weekend allemaal kerstmannen op een motor, dan weet je dat hun het zijn šŸ™‚