Mondneusmaskers voor alle patiënten, bezoekers en medewerkers in Rijnstate

Mondneusmaskers voor alle patiënten, bezoekers en medewerkers in Rijnstate

1 oktober 2020 Uit Door admin

Vanaf vrijdag 2 oktober vraagt Rijnstate aan patiënten, bezoekers en medewerkers een mondneusmasker te dragen bij een bezoek aan Rijnstate. Dit geldt voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar. Zij dragen, net als in het openbaar vervoer, een eigen niet-medisch mondneusmasker of ontvangen dit bij binnenkomst. Medewerkers van Rijnstate dragen ook een mondneusmasker.

Hiermee geven wij gehoor aan het dringend advies van de overheid om een mondneusmasker te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. Daar horen ook ziekenhuizen bij.

Patiënten en bezoekers dragen een eigen mondneusmasker. Als ze er geen bij zich hebben krijgen ze er een bij de ingang van het ziekenhuis. Ze houden dit mondneusmasker gedurende het hele bezoek op. Bezoekers die klachten hebben, worden in principe niet toegelaten.

Voor patiënten die zijn opgenomen in het ziekenhuis geldt dat ze alleen buiten hun eigen kamer een mondneusmasker dragen.

 Bovenstaande maatregelen zijn aan verandering onderhevig. Wijzigingen in landelijke en regionale maatregelen en het verdere verloop van de corona-epidemie kunnen maatregelen en afspraken veranderen.

Voor actuele informatie kunt u ook kijken op de website: www.rijnstate.nl