Milieuzone vanaf 15 augustus tien dagen opengesteld voor alle verkeer

Vanwege de afsluiting van de Pleijweg van 15 augustus 21.30 uur tot 26 augustus 01.00 uur wordt tijdelijk alle verkeer toegelaten in de milieuzone.

Tijdens deze periode zal de bebording die de milieuzone aankondigen onleesbaar gemaakt worden. Ook zullen op verschillende plekken matrixaanduidingen de tijdelijke vrije doorgang aankondigen. Vanaf maandagochtend 26 augustus 01:00 uur gelden de reguliere regels voor de milieuzone en wordt er weer gehandhaafd. 

Eerder deze zomer – in de periode maandag 8 juli (0.00 uur) t/m woensdag 17 juli (13.30 uur) – was de milieuzone om eenzelfde reden opengesteld.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top