Met ‘Leer Lokaal’ kunnen inwoners van Gelderland gratis online workshops volgen

Met ‘Leer Lokaal’ kunnen inwoners van Gelderland gratis online workshops volgen

22 april 2020 Uit Door admin

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland heeft vanaf maandag 20 april een online platform voor inwoners(initiatieven) in Gelderland geopend. Met online workshops en coaching kunnen inwonersinitiatieven of vrijwilligers van bijvoorbeeld dorps- en buurthuizen hun kennis vergroten, advies krijgen over hun project of contact leggen met fondsen.

Gelderlanders kunnen zich inschrijven voor gratis workshops zoals fondsenwerving, flyer maken, social media, vloggen en zakelijk tekenen. Er zijn speeddates met fondsen en adviseurs staan klaar om advies te geven over het opstarten of continueren van projecten.

Voor de coronacrisis bood de Leefbaarheidsalliantie deze diensten ook al aan, maar omdat er nu op afstand gewerkt en geleefd moet worden, is besloten onze diensten meer online aan te bieden. Het hele aanbod en het aanmeldformulier is te vinden via www.leefbaarheidsalliantie.nl.

De Leefbaarheidsalliantie is een organisatie die inwoners van Gelderland helpt bij het verbeteren van de leefbaarheid in hun dorp of buurt. 

Afbeelding van mohamed Hassan via Pixabay