Laat de liefde gevangen nemen in de koepelgevangenis in Arnhem

11 februari 2017 Uit Door admin

Arnhem – Een gevangenis is niet het eerste waar je aan denkt bij de liefde, maar toch op de plek waar vroeger misdadigers hun straf uitzaten viert op Valentijnsdag toch echt de romantiek de boventoon.

Onder het mom van “Gevangen door de liefde” bieden de Apeldoornse Bernard ’t Jong en Ruben Jansen uit Arnhem verliefde stelletjes een unieke kans om dit te vieren in de koepelgevangenis in Arnhem. “Je kan je samen met je geliefde een avond laten opsluiten in een cel terwijl je daar geniet van een heerlijke romantische maaltijd” aldus ‘Jong

De avond zal om 18:00 uur beginnen met een mini concert door Jan Vayne. Na een prachtig pianospel worden de koppels begeleid naar hun eigen cel om te genieten van een driegangen menu. “Gedurende de avond zullen er ook wat verassende elementen aan bod komen” volgens Jansen, wat dit is willen de heren niet bekend maken.

Hoewel de koepelgevangenis in Arnhem 245 cellen heeft is er maar plek voor slechts 25 stellen. “De liefde is toch iets intiems, daarom hebben we gekozen om het kleinschalig en intiem te houden” zegt ’t Jong.

Een ieder die ook gevangen wil worden door de liefde kan zijn plek veilig stellen door te reserveren op www.prisonexperience.nl. Deze avond is alleen als stelletje te boeken. De kosten zijn € 72,50 per persoon (€ 145,00 per stel). Dit is inclusief entree, diner en drinken. Sterke dranken zijn overigens niet aanwezig.

Maar wees wel snel want deze unieke beleving is uitverkocht voor dat je er erg in hebt.

Deze romantische avond is de aftrap van de heren die nog veel meer plannen hebben met de koepelgevangenis. Zo kan iedereen zich binnenkort laten opsluiten in een escaperoom, of zich door het gebouw laten rondleiden in kleine groepjes.

Maar de unieke locatie leent zich ook prima voor teambulding of netwerkbijeenkomsten.
Alle informatie over deze bijzondere Valentijnsactie en andere mogelijkheden in de koepelgevangenis zijn terug te vinden op www.prisonexperience.nl