Joey Hartkamp beleeft succesvolle periode

Joey Hartkamp beleeft succesvolle periode

29 augustus 2017 Uit Door admin

Het zijn mooie tijden voor Joey Hartkamp die met zijn single ‘Ik Vind Je Sexy’ is terug te vinden aan de top van de Nederlandstalige hitlijsten. Maar niet alleen op muzikaal gebied is de zanger succesvol. Samen met zijn broer Michael organiseren zij op 2 september het festival ‘FeestBeesten Zomer Plein Festijn’ in Rheden (gld) en deze is op enkele kaarten na uitverkocht.

Het is inmiddels de vijfde editie van FeestBeesten en het jubileum wordt gevierd tijdens een zomers festival met een keur aan artiesten. Zo zijn er optredens van o.a. Snollebollekes, Lange Frans, Django Wagner, John de Bever, Stef Ekkel, Peter Beense en natuurlijk Joey Hartkamp zelf.

In het najaar staat er tevens een verrassing op het programma waar Joey nog weinig over wil loslaten ‘Ik ben mijn fans altijd erg dankbaar en heb beloofd dat wanneer ik de grens van 10.000 volgers op Facebook heb bereikt, ik met een verrassing kom. Maar wat dat is, dat hou ik nog even geheim..’ aldus de zanger.

Er zijn voor FeestBeesten nog kaarten verkrijgbaar via www.feestbeestenparty.nl