Inventarisatie op Camping Arnhem: 96 nieuwe inwoners

Inventarisatie op Camping Arnhem: 96 nieuwe inwoners

30 oktober 2019 Uit Door admin

Arnhem – Dinsdag heeft de gemeente Arnhem samen met de provincie, de belastingdienst en de politie een inventarisatieactie gehouden op Camping Arnhem. De sfeer was rustig en de mensen werkten mee. De meeste bewoners van de camping hadden begrip voor de actie. Doel van de actie was om in beeld te krijgen hoeveel mensen er op de camping verblijven en onder welke omstandigheden.

96 nieuwe Arnhemmers De actie leverde honderden ingevulde vragenlijsten op, met informatie over het verblijf van de bewoners. Deze vragenlijsten worden de komende tijd geanalyseerd. Er zijn 96 nieuwe inwoners ingeschreven bij de gemeente. Er werd Ć©Ć©n persoon is aangehouden. Daarnaast werden vijf auto’s aangetroffen die niet voor de motorrijtuigenbelasting waren opgegeven. Dat is ter plekke in orde gemaakt. Ook werden twee auto’s in beslag genomen. Er werden vier openstaande boetes geĆÆnd.

Toekomst Camping Arnhem De gemeente verwacht – mede door deze inventarisatie – voor het einde van het jaar meer inzicht te hebben in de situatie en problematiek op de camping. Vervolgens zal het college een voorstel aan de raad voorleggen over hoe zij deze problematiek wil aanpakken. Dat is in de gemeenteraad zo afgesproken.

De inventarisatie werd uitgevoerd door toezichthouders van de gemeente en medewerkers van de politie. De actie startte om 5.00 uur ‘s morgens en was rond 14.00 uur afgerond. Op de camping zijn ongeveer 600 vakantiewoningen.