Integrale controle illegaal gokken

Drie horecazaken in de Arnhemse wijk Malburgen werden vanavond gecontroleerd op illegaal gokken. De gelegenheden, die al eerder werden gewaarschuwd door de burgemeester, kregen een onaangekondigd bezoek van een team bestaande uit de Politie, Kansspelautoriteit, Handhaving en de gemeente Arnhem. Het team heeft vermoedens dat in enkele inrichtingen de gelegenheid wordt geboden om op sportwedstrijden te gokken via illegale gokzuilen.

Burgemeester Marcouch: “Illegaal gokken ontwricht gezinnen en wijken. Arnhemmers verdienen een wijk die veilig is. Daarom zitten we er bovenop om deze vormen van criminaliteit uit onze wijken te bannen.”

De controle is er een uit een reeks acties die worden gehouden om illegaal gokken tegen te gaan.

Afbeelding van Kai Sender via Pixabay


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top