Informatiebijeenkomst werkzaamheden Kerkplein en bouw Focus Filmtheater

Arnhem – De werkzaamheden op het Kerkplein zijn in volle gang. Op dit moment wordt gewerkt aan de Jansbeek en zijn archeologen bezig met opgravingen. In mei start de bouw van Focus Filmtheater.

Op 14 maart a.s. vindt een informatieavond plaats over de werkzaamheden. De avond is bedoeld om u te informeren over het definitieve ontwerp van het nieuwe filmtheater en de planning van de bouw ervan.

Een archeoloog vertelt over vondsten op het Kerkplein. Ook kunt u informatie krijgen over werkzaamheden aan de Jansbeek. De informatieavond vindt plaats in Showroom Arnhem, aan de Langstraat 20. Om 20.00 uur begint de presentatie. Meer informatie over het programma kunt u lezen in de uitnodiging (pdf, 624kB).


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top