Inbrekers overlopen, bewoner gewond.

Arnhem – Op zaterdag 19 januari kreeg de politie rond 21.00 uur het verzoek om naar de Doeffstraat te gaan omdat buurtbewoners hulpgeroep hoorden.

Bij de woning aangekomen, troffen zij de bewoonster aan. Zij vertelde dat zij bij thuiskomst het vermoeden kreeg dat er was ingebroken in haar woning. Hierop belde zij haar partner die samen met een andere man naar de woning kwam. Toen bewoner zijn woning binnen ging, bleken de inbrekers nog in de woning aanwezig. De inbrekers bedreigden hem. De bewoner vluchtte toen de woning uit en kwam hierbij lelijk ten val.

De twee inbrekers vluchtten hierna ook uit de woning. de politie denkt dat de mannen in een witte bestelbus vertrokken zijn. Het zou gaan om twee mannen met zwarte kleding en een capuchon.
Heb jij iets gezien? de politie komt graag met je in contact. Dit kan via 0900-8844

foto: Politie Arnhem-Noord


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top