Hossa! festival viert 5e verjaardag met 30 artiesten !

5 juli 2016 Uit Door admin

Het gezelligste festival van de Liemers keert op 24 september 2016 terug naar het Horsterpark in Duiven. Na het succes van 2015, waarbij ruim 3800 bezoekers het uitverkochte festival bezochten, wordt de verjaardag editie van 2016 mooier dan ooit. Het festival dat dit jaar duurt van 13:00 ‚Äď 00:00 biedt maar liefst 30 artiesten verdeeld over 3 podia op een nog mooier vormgegeven festivalterrein met foodtrucks en verschillende activiteiten.

Muzikale mix

Het hoofdpodium van Hossa! kenmerkt zich nog steeds door een muzikale mix van stijlen en genres. Zo wordt het 5-jarig bestaan gevierd met onder andere Wolter Kroes, Frans Duijts, Glennis Grace, Jannes en Maan maar staan ook Trafassi, de Party Animals en de lokale hiphop formatie Wivvamilie op de b√ľhne.

RADIONL Wintercafe
Het nieuwe podium, genaamd het RADIONL Wintercafé, start als gezellig bruin café en verandert gedurende de dag in een bruisend feest café. De tweede grote tent en de area eromheen worden omgedoopt in winterse sferen. Bezoekers wanen zich hier heel even op wintersport met onder andere Heidi’s, Tiroler hutjes en een varken aan het spit. Op het programma staan onder andere Joey Hartkamp, feestzanger Peter Loree, Johan Veugelers en Dansado en de Feestneger. Het fijne deuntjes podium zag vorig jaar het levenslicht en keert dit jaar weer terug. Op een nieuwe bosrijke plek met een erg mooi vintage houten podiumontwerp kan je weer dansen op de lekkerste nu-disco.

Volwaardig festival
Naast de 3 podia is er tijdens de 5e editie nog veel meer op Hossa! Festival te vinden. Verdeeld over het terrein zijn er diverse activiteiten en gekke dingen zoals badkamerkaraoke maar zijn er ook chill-out lounges, foodtrucks en is er zelfs een kleine tent met kindershow en schminken. Ook wordt er veel tijd en energie gestoken in het decor. Zo wordt er maar liefst 3000kg hout aangerukt om het winterdorp vorm te geven.

Tickets en meer informatie is te vinden op www.hossafestival.nl en de ticketverkoop is reeds gestart. De blind-birds en lentetickets zijn al uitverkocht. Zomertickets zijn nu te koop via de site, alle Primera winkels en bij BP Het Ambacht. Kids t/m 12 kunnen mee voor slechts ‚ā¨ 2,50.