Hond vergiftigd in de Laar-West in Arnhem “ik wil dat de moordenaar ziet wat hij aanricht”

Arnhem – Op zondag 21 juni, dit was Vaderdag,  is er een hond uit Arnhem door een brok rattengif vergiftigd en overleden. De eigenaar van de hond Robert Siebenheller is helemaal woest en bedroefd, net als zijn gezin. Hij stuurde het volgende verhaal:  

“Op vaderdag is mijn hond vermoord, anders kan ik het niet omschrijven. De avond er voor is hij op zijn vertrouwde plekje voor het laatst uit gelaten en heeft daar gif gegeten, Dit betreft het Ravensteinpad in Arnhem. Vandaag ben ik met het brokje wat ik zondag gevonden heb naar dierenkliniek IJsseloord geweest die bevestigd hebben dat het gif is. Kijk uit hondenbezitters en vooral diegene die dit gedaan heeft. Ik heb lang getwijfeld of ik een bericht als deze moet plaatsen maar ik wil dat de moordenaar ziet wat hij aanricht. Het gif heeft zijn maag vernield en al zijn organen. Het bloed liep uit zijn bek en neus hij was niet meer te redden. Rocky was 3 jaar oud…” 

Mocht je informatie hebben over deze zaak, bel dan met de politie via 0900-8844


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top