Het Eusebiusplein drie weken afgesloten

Arnhem – Maandag 17 juli wordt de Oranjewachtstraat/Eusebiusplein voor drie weken wordt afgesloten. Hierdoor is er meer verkeershinder op de Weerdjesstraat.

Het advies van de gemeente Arnhem is om om te rijden via de John Frostbrug en Nelson Mandelabrug. Via de omleidingsborden kun je zo snel mogelijk je route vervolgen. Je vindt extra informatie via http://bit.ly/2vkmIXx e Via de Facebookpagina Herinrichting Weerdjesstraat Arnhem blijf je op de hoogte van de planning en kun je vragen stellen aan de aannemer.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top