Helene Fischer komt naar het Gelredome in Arnhem

Arnhem – Helene Fischer komt op 15 september 2018 naar het GelreDome in Arnhem

Helene Fischer komt na 6 jaar afwezigheid terug met een stadion tour door de Benelux. Helene Fischer kan bij onze oosterburen niet normaal over straat, ze heeft sinds haar doorbraak in 2005 meer dan 15 miljoen albums verkocht. Tevens heeft ze het Duitsland het record gehaald voor de meeste legale downloads van het album Farbenspiel uit 2013.

Met haar vorige tour verkochte meer dan 700.000 kaarten. Dit Stadion Tournee is haar grootste tour tot nu toe en hiermee doet ze Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland aan!

Tickets gaan vanaf 6 april om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost tussen de 47,80 en 107,80 euro.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Arnhemplaza.nl het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!

Back To Top